Võitjaks ennustatud Elina Born: kui pean minema, siis lähen

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV salvestas Eesti Laulu poolfinaalide otsesaadetes kõlavate võistluslugude videopildid. Elina Born.
ETV salvestas Eesti Laulu poolfinaalide otsesaadetes kõlavate võistluslugude videopildid. Elina Born. Foto: Jelena Rudi

Lauljatar Elina Born, kes käis läbi TV3 suur-show «Eesti otsib superstaari» tulest ja veest ning on nüüd Eesti Laulu poolfinaalist kindel edasipääseja nii žürii kui rahvahääletuse tulemusel, ei olnud ise sugugi kindel, et osaleb finaalis.

«Tegelikult kõik ennustusvõistlused on pannud meie lugu esikohale, aga olen üritanud end mitte lasta sest häirida. Ma ei lasknud enesel õhku tõusta või selle mõtte sees ujuda,» märkis Born.

Elina Borni sõnul on ta alati oma enese tegemistesse ja oma tiimi uskunud, kuid rahvahääletusega seotud sündmustes ei saa sellegipoolest sada protsenti kindel olla. «Sellepärast peabki jääma neutraalseks ja leppima kahest variandist ühega - kas saad edasi või mitte.»

Nii rahva- kui žüriihäältega finaali pääsenud lauljatar on mõlematele tunnustuse eest väga tänulik. «Ma olen selle eest ausalt väga-väga- väga tänulik,» kummardab Elina.

«Ma võib-olla ei tea isegi täpselt, mis finaalis muutub ja kas muutub. Meie eesmärk oli võtta üks päev korraga - kõigepealt poolfinaal ja siis vaatame edasi. Ja nüüd saamegi finaalile keskenduda!» rõõmustas Elina siiralt.

Nokia Kontserdimaja lava, kus Eesti Laulu finalistid üles astuvad, pole Elinale võõras - sealsamas toimus ka superstaarisaate superfinaal. «Ühe põhjusena lootsin sellepärast edasi saada, et selle lava peal taas esineda. Te ei kujuta ette, kui võimas tunne seal seista on!»

«Oih, ma ei taha nii kaugele üldse mõeldagi,» ehmatab Elina küsimuse peale, mis saab siis, kui ta peakski Eurovisioonile lõpuks minema. «Isiklikus perspektiivis oleks see väga hullult äge kogemus. Ma ei kujuta ettegi… Aga läheb, kuidas läheb. Kui pean mina minema, siis lähen mina ja kui peab minema keegi teine, läheb keegi teine…» jääb Elina uskumatult rahulikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles