Mida pakuti Eurovisiooni avapeol süüa?

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: EUROVISIOON 2013 :MALMÖ, ROOTSI, 12MAY13.
Eurovisiooni avapidu klubis.
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
TLMPM03: EUROVISIOON 2013 :MALMÖ, ROOTSI, 12MAY13. Eurovisiooni avapidu klubis. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: SCANPIX

Mida pakuti avapeol ajakirjanikele süüa?

Skandinaavlased on kokkuhoidlikud inimesed - kõik on arvel. Seepärast oli ka avapeo lauakate pehmelt väljendudes askeetlik.

Väsinud ja näljastele inimestele pakuti koorega keedetud ja majoneesi-sinepikastmes veeretatud kartuleid, lõhelõigukesi, maitsestamata hautatud kana tükke ja salatilehti.

Talongi eest võis lunastada ka ühe joogi. Kraanivett keelduti pakkumast, ja väga proosaliselt põhjusel. «Kraan on katki,» teatas üks baaridaam külmalt.
 
Vaata oma silmaga! Video ja fotogalerii avapeost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles