Rauno Märks: usun, et Birgitil on täna väga suured šansid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sky Plussi hommikuprogrammi juht Rauno Märks
Sky Plussi hommikuprogrammi juht Rauno Märks Foto: Sky Pluss

Elu24 uuris Sky Plusi saatejuhilt Rauno Märksilt, millisel määral ta euroviisule kaasa elab.

Kui suured šansid on Eestil tänases poolfinaalis?
Usun, et väga suured. Samas seisneb ainus probleem selles, et meil pole poolfinaalis naabreid, kes võiksid punkte jagada. Kogu Jugoslaavia punt ning Leedu- Valgevene-Ukraina on koos ning tundub, et nad saavad omavahel hästi läbi. Selle taha võib Birgiti edu jääda.

Kas lemmikuid pole tekkinud?
Vaid Belgia tundus okay, Taani oma pole ka midagi uut, pigem kindlapeale minek. Mulle nad isiklikult ei meeldinud. Aga sellist «vot on hea lugu» kahjuks ei tekkinud. Ma pole jõudnud küll kõiki selle aasta laule kuulata, kuid vähemalt esimese poolfinaali laulude valik on tagasihoidlik, et mitte öelda kehv. Aga eks keegi ikka võitma peab.

Kui suur eurofänn te olete?
Ma ei pea end fänniks, kuigi olen igal aastal nii poolfinaale kui ka finaale vaadanud. Tore show, ega mul midagi selle vastu ole, aga ei fänna seda ega külasta foorumeid.

Seoses Eurovisiooniga meenus ka üks lõbus seik - aastat enam ei mäleta, aga enne finaalvõistlust ütlesin naisele, et vahet pole, mis riik võidab, kuid sinna me sõidame. Endal oli ka elevust Eurovisiooni vaatamisel. Lordi võitis...

Täna hoiate Birgitile pöialt?
Ikka hoian, Birgit on ju tore tütarlaps, superstaar. Kuigi kardan, et tal finaali väga asja pole. Aga loota võib alati. Peamine, et teeb oma etteaste ära - ei komista ega hakka sünnitama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles