Norman Salumäe avaldas oma suurimad konkurendid

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmandana esines Eesti Laulu finaalkontserdil Norman Salumäe omakirjutatud looga «Search». Salumäe hinnangul võis esinemisega üldjoontes rahule jääda.

«Täna on lihtsalt vaimustavalt tore päev,» ütleb Salumäe ja lisab, et nii finaali proov kui finaali esinemine ise olid ärevad, aga nendega võis igati rahule jääda.

Salumäed ja tema lauljaid on kiidetud nutika telerežii eest, kuid noored ise peavad suurimaks trumbiks lugu ise. «Ma arvan, et see režii, mis seal taga on, annab lihtsalt kõigele palju juurde. Trumbiks peame ikka lugu ennast.»

Lauljal, kel tuleb palju kõrgemaid hääletoone kasutada, soovitaks Salumäe alustuseks mitte haigeks jääda. «Täna enam ma haige ei ole. Sain terveks,» ütleb ta.

Kui «Search» pääseks Eurovisioonile, teeks Salumäe nii mõnegi muudatuse, kuid ei avalda, millise. «Ma olen kindel, et me teeme mingisuguseid muudatusi, aga kui suuri ja missuguseid, saab selgeks alles siis, kui kõik päriselt nii ka läheb, et tuleb minna.»

Üldist Eesti Laulu tänast taset peab Salumäe tasavägiseks. «Kõik lood on hakanud meeldima selle asja käigus. Traffic, Lenna ja Maiken tulevad esimesena meelde.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles