Lenna Kuurmaa: hoidku jumal, et ma kolmandat korda teiseks ei jääks!

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laulu viies esineja oli Lenna looga «Supernoova». Lenna esineb sooloartistina Eurovisioonile pürgijana juba kolmandat korda, kahel varasemal on lauljataril tulnud leppida teise kohaga.

«Ma ei ole seda veel ise telepildis näinud, aga tunne oli hea, seega läks ilmselt hästi,» ütles Lenna vahetult pärast esinemist.

Seda, et kriitikute sõnul võrreldi lugu looga «Mina jään», peab Lenna heaks. «Väga hea, kui selline äratundmine tekib, sest see ongi see, mida meie bänd teeb ning ühe ja sama mehe poolt kirjutatud laul.»

Tänavu Lenna Eurovisioonile nii palju ei looda. «Ei ole selle peale veel mõelnud, aga sel aastal on mul kõige vähem see tunne, et nii läheb. Varasemalt oli seda tunnet rohkem,» vaatab Kuurmaa ajas tagasi.

Kui peaks aga kolmandat korda juhtuma, et jäädakse teisele kohale, siis... «Ma ei ole mõelnud, aga ma väga loodan, et nii ei lähe,» naerab Lenna.

Teiste esituste kohta ütles Kuurmaa, et need on kõik võrdselt tugevad, kuid edu ennustaks ta Super Hot Cosmos Blues Bandile, mis on ühtlasi tema lemmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles