Tanja võidust: ma ei saa ise ka aru, mis praegu juhtus!

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2014 võitja Tanja Mihhailova ütles, et võit tuli tema jaoks uskumatu üllatusena ning lubab edasi Eurovisioonil anda endast kõik, et Eestit väärikalt esindada.

Tanja esimesed emotsioonid pärast Eesti Laul 2014 võitu olid arusaadavalt ülevad. «Ma isegi ei saa aru, see on lihtsalt uskumatu,» ütles ta Elu24-le.

Seda, millega Tanja «Amazing» Eesti telepubliku ära võlus, lauljatar öelda ei oska. «Ma ei tea, kas see oli meie koreograafia, meie toreda tiimi töö tulemus. Misiganes see ka ei ole. Ma olen väga tänulik inimestele, kes meie poolt oma hääle andsid.»

«Žürii poolt me ei olnud nii soositud, olime seal kusagil vahepeal. On äärmiselt hea meel. Olen jube tänulik, et rahvas just meie poolt andis. Me anname oma parima, see on kõik, mis me teha saame. Meil non väga hea tiim selja taga ja inimesed on super ümberringi – nendega on väga hea koostööd teha. Hetkel see on kõik, mida võib öelda,» rääkis Tanja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles