Loe, mida arvavad Tanja laulust välismaised eurofännid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja pärast võitu
Tanja pärast võitu Foto: Elu24

Välismaised Eurovisiooni fännid on üldiselt Tanja võiduga rahul, kuid paljud on pettunud, et Kopenhaagenisse ei sõida Sandra Nurmsalu. Samuti võrreldakse laulu «Amazing» Loreeni võidulooga «Euphoria».

Valik kommentaare veebilehelt eurovision.tv ja Facebookist:

MrEurovision (Austraalia): Parim valik! Suurepärase Eesti Laulu konkursi tugevaim. Mu süda soovis Lenna, instinkt Sandra ja mõistus Tanja võitu. Mõistus võitis. Kahjuks hakatakse seda laulu palju Loreeni «Euphoriaga» võrdlema. Ainus võimalus eristuda oleks ehk MITTE tantsida. Lihtsalt seista seal ja olla laulja. Arranžeering võiks siis muutuda rohkem klassikaliseks. Kuid isegi praegusel kujul on see üks kümnest paremast, mida olen seni kuulnud. Lennal läks hästi, kuid kahjuks oli tema laul ja hääl liiga väljapaistmatu. Üllatuseks oli see, et žürii hindas kõrgelt Trafficut. SHCBB ei olnud üllatus, sest nad torkasid silma. Sandrat kummitas tema pärand. Pärast sellist laulu nagu «Rändajad» ootasid fännid temalt veel rohkemat. Tema põrus mitte niivõrd laulu, vaid ootuste pärast.

Bjorneo (Sloveenia): Sellega on kahetised tunded. Tanja oli mu teine valik juhuks, kui Sandra ei võida, nii et minu jaoks on tegu rohkem lohutusauhinnaga.

Alberto Ortiz Rivero (Hispaania): Kohutav viga Eesti poolt! Sandra Nurmsalu oleks pidanud võitma. Tanja on odav Loreeni koopia.

Garcu (Norra): Esitus ja lauljatar on head, kuid mitte originaalsed... Mulle kangastuvad pildid «Euphoriast».

Tobi (Saksamaa): Üldsegi mitte paha! Suurepärane etteaste! Praegu tundub, et Eurovisiooni esimene poolfinaal on teisest tugevam.

Izzoll (Gruusia): Parim valik. Ta on tõesti amazing!

Jake (Soome): Vau, ta oskab suurepäraselt laulda! Laul on samuti hea. Hästi tehtud, Eesti! Soovin Tanjale ja Eestile palju edu!

Strevien (Portugal): Jumaldan seda laulu! Loodetavasti kohtume finaalis, Eesti!

Juraj Badura: Pole paha, kuid kus kuradit on Sandra Nurmsalu? Kuidas on see võimalik, et ta superfinaali ei pääsenud?

Mamen Arjona: Milline pettumus! Sandra oleks pidanud võitma! Ta oli kaugelt parim!

Stefan Aebischer: Senimani üks paremaid valikud. Hästi tehtud, Eesti! Miks te seda Loreeniga võrdlete? See, et ta tantsib ja muusikastiil on sarnane, ei tähenda, et ta on Loreen 2.0. Inimesed, jätke oma kitsas maailmavaade.

Simon Clifford: Kahju, aga Eesti andis käest võimaliku võidu Kopenhaagenis.

Patrick Rose (Saksamaa): 12 punkti Saksamaalt läheb Eestisse! Tanja on võrratu. Suurepärane valik.

Kevin Scott: Naljakas, kuidas nii paljudele sakslastele meeldib «Amazing» ja sedasorti tantsušlaager. Sellepärast nad saatsidki Eurovisioonile laulu «Glorious». See ei saavutanud küll kõrget kohta...

Danni: Ootasin Sandra võitu, kuid Tanja laul on super! Eesti laul on tänavu üks mu lemmikutest.

Jon Ruski: Tavaliselt hoian Eestile pöialt, kuid seekord pidin pettuma. Kuid parem Tanja kui see Super Hot mis iganes....

HelloThereEurope (Suurbritannia): Head uudised! Kui laulul oleks refräänis moodsam biit, võiks see palju punkte saada... See on eufoorilise tundega ;) Tanja oli tegelikult mu nimekirjas viies, minu lemmik oli Maiken. Kuid see pole probleem, sest Tanja on suurepärane esineja. Uuendage seda laulu ja teid ootab väga hea koht!

Ian Titterton: Eelmisel aastal oli Eesti mu lemmik ja Sandra võidu korral oleks taas olnud, kuid see oli vale valik.

Kessel (Saksamaa): «Euphoria» halb koopia. Eesti finaali ei pääse.

Sarah Stumme: Tahtsin väga Tanja võitu (mida see žürii suitsetas?), kuid usun, et Tanja toob Eestile hea koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles