Briti leht Mirror: Eesti eurolugu on säästu-Euphoria

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loreen vs Tanja
Loreen vs Tanja Foto: Scanpix / Elu24

Briti tabloid Mirror arvustas Eesti tänavust eurolugu ja hoiatas, et Tanja võib laval puusa murda.

Ajakirjanik Carl Greenwood kirjutab Mirroris, et Eurovisiooni edukaima Balti riigina on Eestil palju tõestada. 2001. aastal vallutas Eesti lauluvõistluse Tanel Padari, Dave Bentoni ja 2XLi lauluga «Everybody», järgmisel aastal saavutas Sahlene kolmanda koha, kuid seejärel tuli mitu põrumist. Viimatised edukamad etteasted olid kuuendale kohale jõudnud Urban Symphony «Rändajad» ja Ott Leplandi «Kuula».

Sel aastal saadab Eesti võistlustulle «puhta europop-loo».

«Kas julgen seda öelda? Kas keegi julgeb teha Eurovisiooniks Eurovisiooni stiilis Eurovisiooni loo? Jumal hoia, aga Eesti Tanja just seda tegigi!» kirjutab arvustaja.

Halb asi on see, et seda võrreldakse - ebasoodsalt - Loreeni «Euphoriaga», kuid samas võrreldakse Loreeniga pea kõike.

«See on lõbus laul ja võrdlus ei tähenda midagi. Samas pole Tanja mingi Loreen ja kuigi ta on hea laulja, pole ta amazing Amazing, mis teeb sellest veidi säästu-Euphoria,» kirjutab Greenwood.

«Etteaste meenutab Pinki lugu «Try» ja Tanja võib laval puusa murda. Viimati oli see reaalseks ohuks 2012. aastal, kui Venemaa saatis võistlusele pundi vanaemasid. Siiski, jõudu Tanjale, vähemalt oleks see meeldejääv!»

Mirroris on avatud ka hääletus, milles 40 protsenti inimestest andnud Tanjale 12 punkti. Siin võib aga olla oma osa agaratel interneti-eestlastel, kes on Mirrori veebilehe üles leidnud...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles