Karl-Erik Taukar: Eesti Laulul on vaja lisaks heale loole ka väikest saatuse kätt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Populaarne muusik Karl-Erik Taukar esitles laupäeval, 6.detsembril fännidele Sinilinnus oma tuliuut albumit «Vääramatu jõud» ning leidis hetke pärast live'i, et ka Elu24ga natukene juttu puhuda.

Muusik Karl-Erik Taukar rääkis Elu24le, et bändil oli pikka aega kõigest kaks singlit. Nüüd üsna kiiresti andsid nad välja kaks uut lugu väikese vahega ja teda üllatas ja rõõmustas, et rahvas laulis live'il kõiki lugusidi kaasa.

«Hoopis teine feeling on anda kontserti, kui inimestel on lood juba pähe kulunud,» rõõmustas Taukar, et rahvas laulis lava ees juba kõiki lugusid kaasa.

Foto: Viktor Burkivski

Kui suureks hindab Karl-Erik Taukar oma šansse Eesti Laulu konkursil? Poolfinaali pääses artist looga «Päev korraga».

«Me ise väga uskusime sellesse loosse. Kui me eelmisel aastal olime väga enesekindlad, siis lugu ei valitud poolfinaali kahekümne sekka. See aasta tasa ja targu võtsime rahulikult,» kostis andekas mees, et Eesti Laulu žürii mõttekäik käib keerulisi radasid mööda.

Eesti Laulul on Taukari sõnul lisaks heale loole vaja ka väikest saatuse kätt mängu, et edasi saada.

Jõulude ajal lubab muusik olla Viljandis ning nautida oma kolme vabat päeva.

Vaata videost, mida nägus Taukar soovib oma fännidele ja Elu24 lugejatele jõuludeks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles