Elu24 video! Liis Lemsalu ja Egert Milder tulevasest koostööst: keskendume sada protsenti praegusele hetkele

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2015 esimene poolfinaal on salvestatud ning "purgis" ja nüüd on vaja vaid oodata laupäeva, 7.veebruari, et kõiki esitusi ETV ekraanil nautida. Salvestustel ajas Elu24 juttu ka särava Liis Lemsalu ja tema lavapartneri Egert Milderiga, kellega intervjuu kujunes kohe eriti humoorikaks, sest kõva häälega rääkimine segas juhtumisi ka Eesti Laulu võtteid.

Just lavalt maha astunud muusikaline staarpaar Liis Lemsalu ja Egert Milder rääkisid Elu24le, et tunne on lausa suurepärane ja tundus, et laval läks hästi.

"Meie vahel oli üks produtsent, kellega mina tegin koostööd ja kellega Liis on koostööd teinud ja tema sobitas meid kokku," pajatas Egert, kuidas juhtus see, et nad koos lugu teha otsustasid.

Foto: Viktor Burkivski

Liis rääkis, et veel ei ole teada, kas ka edaspidi koostööd tehakse ning nad keskenduvad sada protsenti praegusele momendile.

"Loodame, et oodata on finaali, kui eesti inimene nii arvab," on Egert positiivne. 

Oma suurimaks trumbiks peab paar head lugu ja ja head keemiat, mis moodustab hea koosluse. "Ma loodan, et kõigil läheb hästi ja kõik annavad laval parima, ühtegi konkurenti nii ei ole," lisas Egert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles