Elu24 video! Airi Vipulkumar Kansar teisi Eesti Laulu lugusid põhimõtte pärast ei kuula

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2015 salvestused on kenasti tehtud ning kõik 20 poolfinalisti on laval käinud. Esimeses poolfinaalis astub teleekraanile särav Airi Vipulkumar Kansar, kes peale loo «Saatuse laul» salvestust sai mahti ka Elu24ga lobiseda.

Airi Vipulkumar Kansar tunnistas peale live'i Elu24le, et oli laval omas elemendis, sest talle meeldib väga suhelda ja laulda ning sai seal seda mõlemat teha.

Foto: Viktor Burkivski

«Meie tugevaim trump on meie oma laul. Mis puutub Eestit, siis ta on eesti keeles. Ta on tempokas ja lõbus, millele saab kaasa laulda ja tantsida. Laulul on ilus meloodia, mis jääb hästi külge ja ilus sõnum,» loetles Airi kõik oma tugevused finaali pääsemiseks.

Lauljatar tunnistas, et on poolfinalistidest peale enda loo kuulanud kõigest kolme lugu veel. «Ma põhimõtteliselt olen vältinud, et ma ei kuula, sest ma tean, et mulle hakkab midagi meeldima ja siis see hakkab pärast segama, sest hakkan äkki hoopis nendele kaasa elama,» tunnistas naine, et parem on, kui ta ei tea sellest midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles