Elu24 video! Robin Juhkentali jaoks on Eesti Laulul osalemine hea promo

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2015 kõik poolfinalistide lood on salvestatud ning esimene poolfinaal ETV ekraanidel rahva ees sel laupäeval, 7.veebruaril. Esimeses poolfinaalis üles astuv Robin Juhkental esitab bändiga loo «Troubles». Elu24 puhus salvestuspäeval muusikuga ka vähe juttu.

Kuna pika Robin Juhkentali kõrval jäi reporter liiga lühikeseks, tuli appi võtta tool ja oma pikkust kohe ära kasutada.

Robin tunnistas, et ta selle peale üldse ei mõtle, kas tema lugu «Troubles» peaks Eestit Eurovisioonil esindama. «Finaali võiks saada, aga ma arvan, et see promo, mis poolfinaaliga tuleb, on juba väga suur.»

Foto: Erlend Štaub

«Me oleme toimiv bänd ja me ei tee seda kui projekti. Oleme seda enne teinud ja teeme pärast ka edasi.»

Robin on kokku Eesti Laulul osalenud viis korda, siiani on formaat ja tunne sama ja teistmoodi ta end ei tunne.

«Mulle endale meeldib Wilhelmi lugu väga, aga ei kujuta neid Eurovisioonil ette. Samas, mina saadaks pigem sellise loo kui mingi euroka. Elephants on samamoodi väga cool, lahe rokilugu, mis eristub,» rääkis Robin oma eelistustest.

Sel aastal on tema sõnul kõik stiilid ilusti esindatud, ka subkultuurid.

«Kui see asi läbi saab, siis ma lähen trammiga koju ja teen endale süüa. Muusikat teen ka edasi. Ma ei loobu, ma luban.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles