Vaata: Triin Niitoja & John 4 Eesti Laulul osalev laul sai tantsulise muusikavideo

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Niitoja & John 4 muusikavideos loole «This is Our Choice»
Triin Niitoja & John 4 muusikavideos loole «This is Our Choice» Foto: Kaader videost

Täna avaldas Triin Niitoja & John4 tantsulise muusikavideo loole «This is Our Choice», mis osaleb Eesti Laul 2015 teises poolfinaalis 14. veebruaril.

Koostöös Ciara Tantsukooliga valminud muusikavideo filmiti üles kummitavas Puurmanni mõisas. «Kuuldavasti meeldis kummitavale mõisaprouale Matildale just tantsimine. Loodetavasti oli ka temal video filmimise õhtul lõbus,» naeravad solistid Triin Niitoja ja Jaanus Saago.
 
Muusikavideo on üles ehitatud kahele ajateljele ehk olevik ja minevik. Video läbivaks teemaks on maskiball, kus peategelased lõpus kohtuvad.
 
«Me kõik teeme elus valikud ning valikutest kujunebki meie teekond. Meil kõigil on nii häid kui halbu aegu ja sageli oleme liialt kinni pisiasjades,» arvab Triin Niitoja.

«Laul «This is our choice» jutustabki sellest, et elu võib saata meie teele igasuguseid raskusi, kuid kõik need on ületatavad kui otsustame valida olla õnnelik. Olla õnnelik kellegagi, kellest sa väga hoolid,» lisab Jaanus Saago.
 
Kokku kestsid videovõtted kolm päeva: lisaks Puurmannile filmiti Tallinnas asuvas Oldhouse Apartmentsi hotellitoas kaminastseene, Tartus jäädvustati Pallas Hotellis aga ettevalmistusi ballistseeniks. Lauljad on väga tänulikud võttemeeskonnale ja toetajatele: «Kuna video läbivaks teemaks on maskiball, siis oli vaja end ka vastavalt temaatikale riietada. Aitäh Liina Steinile ja Goldtime'ile, kes meid aitasid õigete detailidega».
 
Triin Niitoja & John 4 esinevad Eesti Laulu 2. poolfinaalis seitsmendana.
 
 
Video produtseeris Mareen Production
Produtsent: Carmen Pritson-Tamme
Produtsendi assistent: Silja Aliste
Režissöör: Alar Nilov ja Carmen Pritson-Tamme
Operaatorid: Alar Nilov, Maria Vita ja Martin Ilustrumm
Valgus: Aivar Hannolainen / Event Media
Täname: Liina Stein, Gold Time, Küütri Rätsep, Pallas hotell, Puurmanni mõis, Oldhouse Apartments
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles