Elu24 video: Karl-Erik Taukar Eesti Laulul: üllatajatel on väga suur potentsiaal

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2015 kõik lood on salvestatud ning 7.jaanuaril saab neid nautida ETV eetri vahendusel. Üks võistluse favoriite, Karl-Erik Taukar, sai pärast loo «Päev korraga» salvestust hetke aega, et Elu24ga oma muljeid jagada.

Populaarne muusik Karl-Erik Taukar rääkis enne fännidele autogrammide jagamist, et Eesti Laulu laval oli olla tõsiselt hea tunne ning päev on olnud täis positiivset energialaengut.

«Jõudsin siia üsna hilja ja ei saanud nautida seda melu, mis mulle Eesti Laulu juures väga meeldib, sest meil oli terve pikk päev superstaarisaate võtteid eelvoorust Tallinnas,» muljetas nägus muusik Elu24le.

«Ma olen täna näinud väga palju andekaid noori inimesi ja väga palju lihtsalt toredaid, võimalik, et ka andekaid inimesi, siin publikus. Ma olen laetud energiast.»

Foto: Viktor Burkivski

Taukar tunnistas, et on loobunud Eesti Laulu puhul igasugustest spekulatsioonidest, sest on iga aasta valinud endale kaks-kolm lemmikut ja tavaliselt tuleb võitja kuskilt niiöelda nurgast. «Eesti Laul on selline konkurss, kus üllatajatel on väga suur potentsiaal alati.»

Mis on Taukari tugevaim külg Eesti Laulul? «Ma mängin basskitarri koos laulmisega, mis on üsna harvaesinev nähtus. See on ilmselt minu omapära. Meie bändi on ainult üks, me ei ürita kedagi jäljendada.»

Vaata videost, kellele hoiab Karl-Erik Taukar veel Eesti Laulul pöialt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles