Kali Briis: kirjutasin Laurale Myspace'i, et tal on ilus hääl, teeme koos laulu

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2015 finaal on täies hoos ning neljas ansambel on lavalt äsja maha astunud. Kali Briis Band esitas finaalis loo “Idiot” ning jagas Elu24ga muljeid, kuidas live läks.

Kali Briis oli oma esitusega väga rahul ning sõnas, et neil läks lausa uskumatult hästi. "See oli ju topeltnärv: live ja täissaal."

"Kui ei ole närvipinget, siis esinemine ei ole ka väga põnev. Ma arvan, et meil läks väga hästi," lisas Laura, et otse-eeter oli nende jaoks kindlasti hullem kui salvestus.

Kas Kali Briis on Eesti Lauluga rohkem võitnud või kaotanud fänne? "Ma ei oska seda öelda, need, kes ikka teavad, et see on hea, need jäävad. Igal inimesel on õigus midagi mitte meeldida. Kui ei meeldi, siis ei meeldi."

Kuidas Laura Junson ja Kali Briis üldse teineteist leidsid? "Myspace. Ma kirjutasin Laurale Myspace'i, et tal on ilus hääl, teeme koos laulu. Meil tulid väga armsad lood välja. Laural on ka andekas peika, kellel on andekad sõbrad ja lõpuks tuligi Kali Briis bänd välja, kellega koos lavale astuda."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles