Elephants From Neptune: tegemist on bändiga, kes ei ole maha matnud unistust olla maailmakuulsad

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva õhtul selgus, kes esindab Eestit sel aastal Viinis Eurovisioonil. Võidu puhul tuleb loomulikult õnnitleda Elina Borni ja Stig Rästat, aga ega neljandale kohale jäänud Elephants From Neptune pole ka sugugi õnnetu.

Bändil läks eesmärk ennast promoda igati täide: "Tahaks tervitada ägedat noormeest nimega Kaspar, kes küsis meilt autogrammi. Oleme enda jaoks kas või ühe fänni juurde saanud," rääkis bändi solist Robert Linna, et nende jaoks oli juba võit käes ja üllatus, et nii kaugele jõuti.

Pettumustunnet bänd ei tunne ja rahva toetus neile oli suur. "Kui me ei oleks arvestanud, et meil on võimalus Eurovisioonile saada, siis me ei oleks siia tulnud, aga imestasime rahva poolehoiu kohapealt," lisas Linna, et saalis kõik möllasid.

Eurovisioon aga oleks ehk bändile avanud maailma vallutamise plaanid? "Siin on tegemist bändiga, kes ei ole maha matnud unistust, et me võiksime olla maailmakuulsad," tõdes Jon Mikiver.

Vaata videost, mida rääkis bänd veel välismaale murdmisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles