Fotod: Elina ja Stigi Eurovisiooni postkaardi teemaks on «kingitus»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna filmiti Elina ja Stigiga Eurovisiooni postkaarti
Täna filmiti Elina ja Stigiga Eurovisiooni postkaarti Foto: Star Management

Täna filmiti Tallinnas Eurovisiooni laulukonkursil Eesti laulu ees näidatavat postkaarti, mille esimene osa toimub lauljate kodumaal ja teine pool Austrias.

Postkaardi teemaks on «kingitus» ja nii saadeti lauluvõistluse korraldajate poolt Eesti esindajatele üllatuspakk, mille postiljon neile koduuksele kätte tõi. «See kingitus on kutse Austriasse, kus märtsi lõpus korraldatakse meie lauljatele üks seikluslik päev,» kirjeldab Eesti Eurovisiooni delegatsiooni juht Mart Normet.

Tänane võte algas hommikuvalguses, mil Omniva postiljoni autost filmiti tunnuslikke kaadreid Tallinnast. «Kahju lihtsalt, et ilm nii kehv oli,» märgib Stig.

Foto: Star Management

Filmimise teine etapp toimus Kadriorus, kaunilt renoveeritud maja ees, mille uksel Elina Bornile ja Stig Rästale pakk üle anti. «Seda lihtsat episoodi filmiti umbes 20 korda, erinevate nurkade alt,» meenutab Stig. «Võite ise ette kujutada, kui loomulik oli peale kümnendat korda imestunud nägu teha.»

«Sisse läheb sellest ilmselt neli-viis sekundit. Nii et klassika - tund aega istud grimmis, kaks tundi toimub filmimine ja lõpuks on sellest paar sekundit kasutuses,» lõõbib Elina. «Ootan juba põnevusega, mis üllatus meid Austrias ees ootab.»

Elina Borni ja Stig Rästa laul «Goodbye to Yesterday» kõlab Eurovisiooni Lauluvõistluse esimeses poolfinaalis, 19. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles