Mart Normet: Eesti laulust paremat me Eurovisioonil tänavu ei kuule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Normet saates «Nädalalõpp Kanal 2ga»
Mart Normet saates «Nädalalõpp Kanal 2ga» Foto: Ardo Kaljuvee

ETV meelelahutustoimetuse juht Mart Normet rääkis saates «Nädalalõpp Kanal 2ga», et Elina Borni ja Stig Rästa eurolugu «Goodbye To Yesterday» on väga hea, kuid selle lavalise esitusega tuleb veel tööd teha.

«Eestis teavad ju kõik, kes on Elina ja Stig, aga Bulgaarias ei tea neid mitte keegi. Peamegi nullist alustama, selle loo nö uuesti defineerima ja püüdma sellest teha nüüd eurolaulu,» seletas Normet.

«Üks konkreetne asi on see, et püüaks need värvid tagasi saada. See on kindlasti üks asi, mida me teeme. See lugu on nii hea, et ma arvan ilma igasuguse patriotismita, et paremat laulu kui sellist tänavu me Eurovisioonil ei kuule. Ta on lauluna lihtsalt nii hea. Nüüd ongi küsimus selles, kuidas seda visuaalselt jutustada ja televisioonis näidata nii, et me midagi ära ei kaotaks. Mulle tundub, et siin Eestis jäime veel poolele teele,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles