Koit Toome ei nautinud Eurovisioonil esinemist: mõtlesin, et pean teise elukutse vaatama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu» esimene saade
«Laula mu laulu» esimene saade Foto: Marko Mäestjärv

Koit Toome rääkis Kanal 2 saate «Laula mu laulu» uue hooaja avaosas, et Eurovisioonil esinemine oli tema jaoks korralik šokk.

Koit oli kõigest 19-aastane, kui tema laul «Mere lapsed» valiti 1998. aastal Eestit Eurovisioonil esindama.

«Ma ei nautinud kogu seda Eurovisiooni-asja. Kolm minutit seal laval oli ilmselt mu elu kõige närvesöövam esinemine. Ma tulin lavalt ära niimoodi, et ma ei mäletanud mitte midagi, mida ma seal tegin,» tunnistas Toome. «Mul oli kohutav lavanärv ja ma mõtlesin tõsiselt, et pean mingi teise elukutse vaatama, sest ma ei saa ju elu aeg iga esinemist ja kontserti niimoodi läbi ja üle leada.»

Koit rõhutas, et kogemus tuli siiski suureks kasuks ning kui Eurovisioonil sai ära käidud ja see šokk üle elatud, siis hiljem ei tundunud ükski lava enam nii hirmuäratav.

Koidu tütar Rebecca ei pidavat aga üldse esinemist kartma.

«Ta oli nelja-aastane, kui ta minuga esimest korda jõulutuuril üles astus. Esimesel kontserdil oli meil kõigil kerge ärevus sees, aga siis tuli Rebecca tuima näoga, marssis tuhande inimese ette, tegi kniksu, laulis oma kaks laulu ära ja läks täiesti külma kõhuga minema,» naeris Koit.

Laulja märkis, et tütre sünd on üks paremaid asju, mis temaga üldse elus juhtunud on.

«Õhtul enne tuttuminekut tuleb, teeb kalli ja ütleb, et issi, sa oled kallis... Seda ei oska enne tahta, kui pole ise kogenud,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles