Stig Rästa loodab, et «Goodbye To Yesterday» kestab veel kümme aastat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastsel Eesti Laulu konkursil ülekaaluka esikoha saanud Elina Born ja Stig Rästa meelitasid Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi tänasele salongiõhtule nii palju publikut, et osa muusikahuvilistest pidi nende esinemist suisa õues kuulama.
Vastsel Eesti Laulu konkursil ülekaaluka esikoha saanud Elina Born ja Stig Rästa meelitasid Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi tänasele salongiõhtule nii palju publikut, et osa muusikahuvilistest pidi nende esinemist suisa õues kuulama. Foto: Madis Sinivee

Helilooja Stig Rästa rääkis Ukraina väljaandele Ukraine Today, et ei tahtnud Eurovisioonile minna mõne popi dubstepi palaga, vaid looga, mis inimesi ka kümne aasta pärast kõnetab.

«Ma arvan, et see laul on üsna ajatu, sa ei saa öelda, et see on kirjutatud sel aastal või kümme aastat tagasi. Ma loodan, et see kestab veel kümme aastat ja on Eurovisioonile sobiv,» ütles Rästa väljaandele, vahendab Menu.

Rästa lisas, et «Goodbye To Yesterday» sõnad on kirjutatud nii, et inimesed ei teaks, kuidas see lugu täpselt lõppeb, nii saavad kuulajad end looga siduda.

«Inimesed arvavad, et see räägib üheöösuhtest ja see mees proovib naise kodust põgeneda, kui tegelikult on see laul halvast lahkuminekust,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles