Elu24 video! Elina ja Stig Eurovisiooni eel: võit on kuidagi üles haibitud

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austria suursaadik T.E. Renate Kobler tervitas teisipäeva lõunal ETV 1.stuudios eurofänne, pressi ja esindajaid Eurovisiooni lauluvõistluse eelsel vastuvõtul. Elu24 uuris Stig Rästa ja Elina Borni käest, mis tunded neid enne sõitu valdavad ja mis veel enne plaanis.

Stig Rästa jõuab ilmselt Viini natukene hiljem kui Elina, aga siiski õigeks ajaks: «Jõuan õigeks ajaks, ma lihtsalt lähen natukene varem ära. Meil tuleb Trafficuga Türgis kaks kontserti,» rääkis muusik Elu24-le, et sõidab sealt otse Viini harjutama, proove tegema.

Eurolaval Viinis on ka mõned muutused, pilti ei näidata päris mustvalgelt, küll aga on lisatud mõne «popp ja noortepärane» filter.

Foto: Erlend Štaub

Kuidas tunnevad muusikud end teiste kirevate eurolaulude seas?

«Mina usun väga sellesse loosse, olen seda alati öelnud, et Stig on väga hea loo kirjutanud,» rääkis Elina Born, et Eurovisiooni võit on kuidagi «üles haibitud». «Tekitab tunde, et kui esikohaga tagasi ei tule, siis ei tea, mis saab,» lisas lauljatar, et kõik lavalt kostub igasuguse stiiliga lugusid.

«Lugu erineb selle poolest, et ta on ajatu. Sellises stiilis laule teistelt ei kõla,» rääkis Stig, et trumbiks võiks olla loo originaalsus stiili poolest.

Muusikutele tulevad Viini kaasa elama ka lähedased. Elinal vennad, pere ja poissõber, Stig veel päris kindel ei olnud, kes tulemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles