Elina ja Stig tunnevad end pärast teist lavaproovi kindlamalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel toimus Viinis Elina Borni ja Stig Rästa teine lavaproov, millele järgnes pressikonverents, kus said küsimusi esitada nii ajakirjanikud kui fännid.

Moderaator uuris pressikonverentsi käigus, kuidas Elina ja Stig end pärast teist lavaproovi tunnevad. Nad ütlesid, et on «palju õnnelikumad ja tunneme end palju kindlamalt», vahendab eurovision.tv.

Neilt küsiti ka, kuidas tõlgendavad laval nähtud emotsioonide põhjal laulu inimesed, kes inglise keelt ei räägi. «See on kurb laul ja soovime, et inimesed seda emotsiooni tunnetaksid,» seletas Elina.

ETV meelelahutustoimetuse juhataja Mart Normetilt küsiti, miks läheb Eestil Eurovisioonil tihtipeale väga hästi, ehkki tegu on nii väikese riigiga. «Me avame Eestis ukse igat tüüpi muusikale ja keegi ei kirjuta enam tüüpilist europoppi. See on kindlasti abiks,» arvas Normet.

Elina ja Stig esinevad teisipäeval, 19. mail Eurovisiooni esimeses poolfinaalis seitsmendana.

Foto: Elena Volotova / EBU
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles