Elu24 Eurovisioonil! Elina Born ja Stig Rästa avaldasid, kuidas suhtuvad kriitikasse ja mida saab näha punasel vaibal

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 ja Postimees saabusid Viini, et sukelduda kuulsa Eurovision 2015 lauluvõistluse melusse. Püüdsime kinni ka selleaastased esindajad Elina Born ja Stig Rästa, kes avaldasid, millega nad on lähipäevil proovide vahel tegelenud, kuidas suhtuvad nad kriitikasse ning mida saab näha pühapäevasel punasel vaibal.

Elina ja Stig on juba mõned päevad Eurovisioonil Viinis veetnud, andnud ohtralt intervjuusid ning teinud paar lavaproovi. Kuidas aga on sisustatud olnud nende vaba aeg?

«Oleme saanud linnas jalutada ja meil siin kõrval on korvpalli-ja jalgpalliplats,» rääkis Stig Rästa Elu24-le, et on isegi jäänud natukene aega spordi tegemiseks.

«Ühel päeval võtsime rendiauto ja sõitsime Viinist välja ning läksime mägedesse. Käsin esimest korda mägedes, väga kihvt oli,» lisas lauljatar Elina Born.

Foto: Thomas Hanses / EBU

Kuidas suhtuvad staarid kriitikasse lavakostüümde ja lavalise oleku vastu?

"Ma pole väga kätt pulsil hoidnud, kes mida kritiseerib ja täpsemalt. Ma arvan, et ei tasu nii väga pabistada selle asja pärast, eks kõigil on enda arvamus," rääkis Stig, et ei maksa kriitikast end liiga kõigutada lasta.

"Ei tasu end eksitada nendest videodest, mis on üles riputatud, sest lavaline kujundus ja kõik on üles ehitatud nii, et see toimiks kaameras ja jõuaks poolfinaalipäeval inimestele telerites,"lubas Elina Born, et lavalt ei jää puudu ka loo juurde sobiv kriglikkus.

Pühapäevase suure ja glamuurse punase vaibaga avatreremoonia täpsema riietuse jätab Elina Born esialgu üllatuseks, küll aga paljastas naine, millise kodumaise moekunstniku kleidis ta punasele vaibale astub.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles