Elu24 Eurovisioonil! Elina ja Stig: oleme finaalis ja saame natukene sirgema seljaga koju tulla

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rõõmsad uudised - Elina Born ja Stig Rästa viisid Viinis Eesti Eurovisiooni finaali! Vahetult pärast pressikonverentsi, kus loositi neile esinemine laupäevase finaali esimeses pooles, rääkisid muusikud kodumaisele pressile, kuidas end laval tundsid, millele mõtlesid ning kuidas astuvad vastu finaalile.

Väsinud ning õnnelikud Elina ja Stig lähevad täna Viini linnapeale pidutsema, sest koht finaali on tublilt välja teenitud. "Meie tunded on ülevoolavad," rääkis Elina. "Nüüd on see, et oleme finaalis ja saame natukene sirgema seljaga koju tulla," tunnistas Stig Eesti ajakirjanike kohtumisel.

"Anname veel rohkem finaalis, kui täna andsime. Tahaks ikka hea koha saada, aga konkurents on muidugi tohutu. Meie teeme endast kõik oleneva ja kõik muu ei olene enam meist, ma arvan."

Elina tunnistas, et pabistas kodumaisel Eesti Laulul isegi rohkem kui nüüd, miljonite televaatajate ees otse-eetris. "Ma isegi olin ka natukene rohkem närvis, praegu tundus, et sai proovi tehtud palju ja tunne oli okei," rääkisid muusikud, et laval seista oli väga kindel.

Loosi tahtel esinevad Elina ja Stig finaalis esimeses pooles. "Kui laul on tugev, siis pole vahet, kas oled esimeses või teises pooles. Ma arvan, et inimesed vaatavad esimesed laulud õhinaga ära ja siis hakkavad võileibu tegema, veini jooma ja siis läheb läbuks ja keegi ei pane enam tähele, mis lõpu poole toimub."

Vaata videost, mida paljastas Elina laval voolama hakanud pisarate kohta ning millest mõtles Stig vahetult enne esinemist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles