Elu24 Eurovisioonil! Vaata videost, milline näeb välja kontserdisaal ja mis möll käis teise poolfinaali peaproovi ajal

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimene 60.Eurovisioni lauluvõistluse poolfinaal sai eile eestlastele rõõmsa lõpu ning Elina ja Stgiga kohtume taas laupäevases finaalis. Täna aga toimus teise poolfinaali esimene peaproov koos saalitäie publikuga. Vaadake koos meiega, milline näeb saal välja lava eest vaadatuna ning mis möll täna lahti läks!

Umbes 7000 inimest mahutav Wiener Stadthalle kihas täna lastest ja teismelistest, kes elasid hoolega kaasa peaaegu igale loole. Panime kõrva täpsemalt peale, millise vastuvõtu osaliseks sai läti lauljatar ja rootsi hurmur.

Foto: Mihkel Maripuu

Rõõm oli saalis kuulda, et läti tõmmu kaunitari kõrged noodid ning imeline lava-show said väga sooja vastuvõtu osaliseks. Muide, naise etteaste on suurel laval kindlasti ägedaim, mis siiani nähtud ning vallutab homme kindlasti veel paljude eurofännide südamed. Rootsi nägus meesartist aga on ilmselgelt üks finaali pääsejaid ning mehe etteaste pälvis loomulikult tormilise aplausi. Muide, tema show on kindlasti ka üks neist paljudest Eurovisioonil, mida on teleekraanilt ägedam vaadata kui saalist.

Lava ees olla ja vahetult show'd jälgida oli siiski väga mõnus ning toome ka teieni emotsioonid otse saalist.

Foto: Mihkel Maripuu

Lisaks kondasime ringi koridorides ning vaatasime, mis ootab enne kontserdisaali sisenemist. Täna paljude noorte ja lastega täidetud koridorides saab omale soetada Eurovisiooni suveniire ning imetleda Conchita Wursti eelmise aasta võidukostüümi. Muide, kõige popim suveniir on müüate sõnul lumesajuga klaaskuul.


Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles