Elu24 Eurovisioonil! Conchita Wurst avaldas oma populaarsuse saladuse ning tunded õhtujuhi rolli suhtes

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

60.Eurovisiooni lauluvõistluse green roomi saatejuht Conchita Wurst andis täna pressile meeleoluka konverentsi, kus rääkis lähemalt, kuidas on Eurovisioonil olla õhtujuhi rollis.

Euroopa kuningannaks nimetatud ja Austrias tõeline staar Conchita Wurst rääkis pressikonverentsil, et tema jaoks on Eurovisioonil õhtujuhi rollis olla tõeline väljakutse. Habemega diiva sõnas, et ajaline piirang rääkimiseks on tema jaoks väljakutse ja õpib kogemusega palju.

"Ma väga naudin seda ja see on uus kogemus, ma lükkan sellega oma piire edasi."

Foto: Mihkel Maripuu

Conchita ise ei oska oma populaarsust väga hinnata ning ei tea, miks nii paljud on tema võlust ja iseloomust lummatud. "Iga kord kui mul on kontsert, olen üllatunud. Ma ei ole harjunud olema tuntud inimene väljaspool Austriat. Ma väga hindan seda. Olen lihtsalt minaise, äkki see on mu saladus."

Lisaks andis habemega diiva välja raamatu, mis avaldati kuues keeles. "Kui mulle pakuti endast raamatu tegemist, siis ütlesin sellele "ei, tänan". Olen kõigest 27-aastane ja liiga noor, et oma memuaare kirja panna," rääkis staar, et tingimuseks oli raamat, mida ta ka ise ostaks - paljude piltidega.

Värske album on talle nagu lapsukene ning eelkõige selleks, et iseenda meelt lahutada. "Näen oma elu kui muusikali," rääkis diiva, et elab praegu oma unistuste elu ja töötab selle nimel, et terve elu nii elada ning loomingulist vabadust nautida.

Foto: Mihkel Maripuu

Viinis liigub Eurovisiooni ajal ringi ka ohtralt Conchita teisikuid. "Olen selle pärast väga meelitatud," rääkis staar, kes rõhutas, et ametliku teisikut tal ei ole.

Võluva huumorimeelega habemega diiva loobus oma teisest nimest ja annab uut loomingut välja Conchita nime all. "Only way to get Oscar is to drop last name,"kommenteeris staar pressi naerutades.

Eelmise aasta Eurovisiooni võitjal on ka oma lemmik, kellele sel aastal pöialt hoiab, aga seda meile ei avaldanud. Loodetavasti  on see Stig Rästa, kellele ta kelmikalt esimeses poolfinaalis käe põlvele pani.

Pressikonverentsil sai staar ka suure üllatuse osaliseks, talle anti Sony Musicu poolt üle plaatina auhind, mille saavutas staar heade müügitulemuste tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles