Galerii! Vaata, mida põnevat toimub Eurovisiooni finaalis!

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus rahva saatel meeleolukas 60.Eurovisiooni lauluvõistuse finaali esimene peaproov, mille esimene pool kostitas saalis olijaid mõningate apsude ja katkestustega.

Finaali esimene peaproov hilines mõningad minutid ja pakkus mitmeid katkestusi tehniliste probleemide tõttu. Lisaks ajasid saatejuhid ka õrnalt teksti sassi ja vabandasid rahva ees, kuna tegemist oli esimese finaali läbimänguga.

Show algas võimsalt läbi õhu lendava habemega daami Conchita Wurstiga, kes on sel aastal green room'i saatejuht ning naudib ilmselgelt oma rolli ka sel aastal.

Küll aga oli nii mõnigi artist laval meikimata või mitte täielikult kostümeeritud. Lisaks kukkusid lavale astudes mõned lipukandjad.

Kõigest hoolimata olid artistid ja muusikud tasemel ning andsid laval kõik endastoleneva. Mõningad proovid on veel ees, ootame huviga homset show'd, mille lõpetab imeline trummide, klassikalise muusika ja koori kooskõla.

Vaata galeriist, kuidas pinev esimene peaproov möödus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles