Elu24 Eurovisioonil! Elina ja Stig enne tänast finaali: lavaline produktsioon on uskumatu, nagu mingi muinasjutt või tsirkus

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba täna astuvad Eurovisiooni finaali suurele lavale Elina Born ja Stig Rästa, kes hoiavad Viinis kõrgel Eesti au palaga "Goodbye to yesterday". Enne finaali peaproovi suundumist rääkisid muusikud, kuidas end enne finaali tunnevad ja mida pere toetus saalis neile tähendab.

Elina Born rääkis täna hommikul ajakirjanikele, et hirmu ei ole, pigem ärevus: "Tahaks juba lava peale minna ja rahva toetust saada, saalis me tunneme seda väga."

Eilsest finaali esimesest peaproovist artistid end väga mõjutada ei lasknud, sest selle proovi ajal tuli ikka katkestusi ette: "Ükskord katkestati täpselt enne meie proovi ja see oli väga loomulik," rääkisid muusikud, et neil läksid kõik proovid väga hästi.

"Nädalalõpp Kanal 2ga" saates ennustas kana meie staaridele viiendat kohta. Stig aga leiab, et pigem usaldab rahvast kui mingit kana. "Viies koht oleks ka väga hea, aga meie tahaks kõrgemat kohta loomulikult," lisas Elina.

Finaaliks on staarid end üritanud välja magada ning katsunud külmetamise ja tuule eest hoiduda.

Kõige rohkem uurib välismaine press neilt, miks tasub tulla Eestisse.

Eile nägid Elina ja Stig esimest korda ära ka kõik teised artistid täiskoosseisus laval. "Lavaline produktsioon on täiesti uskumatu, nagu mingi muinasjutt või tsirkus." Stigi sõnul kõlab Itaalia kui väga hea lõpulugu. "Oli aega vaadata ja tundub, et tuleb äge show." Kahe tantsuloo vahel on staaride sõnul hea olla, sest nende lugu eristub ja on teistmoodi.

Pärast finaali suundub kodumaine tiim Viinist tagasi Eestisse pühapäeval, kohale jõuvad muusikud ja delegatsioon umbes kella 12.30 paiku.

Vaata videot tänasest intervjuust Eesti pressile ning tutvu lähemalt ka Elina ahjusooja albumiga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles