Sandra Nurmsalu avaldas Eesti Laulu lemmikpala

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu teine poolfinaal, lava ees ja lava taga. Sandra Nurmsalu
Eesti Laulu teine poolfinaal, lava ees ja lava taga. Sandra Nurmsalu Foto: Viktor Burkivski

Esimese Eesti Laulu võistluse võitis 2009. aastal Urban Symphony Sven Lõhmuse looga «Rändajad» ning solistiks oli Sandra Nurmsalu. Lauljatar meenutas intervjuus võidupäeva ja avaldas, millist lugu oleks ta veel soovinud ise võistlusel laulda.

Eesti Laulule mõeldes tulid võistluse esimesele võitjale Sandra Nurmsalule pähe noored muusikud ning nende entusiasm. «Lihtsalt selline õhustik tekib, et see on nagu mingi võimalus. Et Eesti Laul on võimalus,» ütles muusik portaalile Menu.

Oma võidupäeva mäletab ta hästi. «Ma olin tol ajal hästi noor ja olin küll telemajas varem olnud, aga tuli ennast kokku võtta, et närv peaks vastu, et lugu oleks meeles, et kõik tuleks välja täpselt nii, nagu me olime mõelnud,» meenutas ta. Keskenduda tuli kõvasti ning terve päeva.

Peale oma laulu peab ta läbi aastate lemmikuks Birgit Sarrapi Eurovisioonile jõudnud lugu «Et uus saaks alguse».

Selle aasta Eesti Laulu võistluse finaalkontserdi pileteid Saku Suurhalli saab soetada seitsme päeva pärast, alates 10.11 kell 10.11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles