Eesti Laulu poolfinaali pääsenud Windy Beach ehk Tuuli Rand: konkurents on sel aastal metsik

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WINDY BEACH ehk Tuuli Rand
WINDY BEACH ehk Tuuli Rand Foto: promo

Mart Normet avaldas neljapäeval, 5.novembril «Ringvaates» võistluse Eesti Laul 2016 poolfinalistid. Kahekümne poolfinalisti seas on ka Windy Beach looga «Salty Wounds» (Priit Uustulnd, Tuuli Rand, Mari Tamm). Uurisime Windy Beach'ilt ehk Tuuli Rannalt, kuidas head uudist vastu võttis.

Windy Beach ehk Tuuli Rand rääkis Elu24-le, et tegi parasjagu proovikas tööd kui Mart Normet talle helistas: «Ta hakkas niisama juttu rääkima, et mis teed ja et sa saatsid meile siia oma 86 lugu ja lihtsalt ajas täitsa niisama juttu. Naljatasime.»

«Ma ikka veel ei teadnud, kuhu see viib, arvasin, et äkki oli mingi jama ankeediga või tahab midagi üle küsida. Aga lõpuks ikka jõudis sinnani, kus ütles et «Palju õnne WINDY BEACH. Olete edasi saanud looga «Salty Wounds»». No siis ma muidugi pistsin kisama ja hüppasin mööda tuba ringi,» rääkis lauljanna, et uudis tegi ikka väga õnnelikuks.

Konkurents on Tuuli sõnul sel aastal metsik. «Hindan kõiki kui väga väga häid lauljaid ja artiste ning tean ka, et Cartooni lugu on väga hea. Teisi veel ei ole kuulanud, aga olla ühes selliste nimedega... Paneb natukene ärevust tundma. Ma ise olen oma lauluga rahul ja lähengi tegema seda, mida ma teen.»

Eesti Laulul konkursil osalev lugu «Salty Wounds» on hetkel veel väikesel mudimisel. Loo salvestaja DJ Critikal on hetkel reisil ning loo korralik lõikamine seisab hetkel selle taga. «Eesti Laulule saatsin täiesti toorelt lõigatud variandi, sest Ula ei tahtnud seda lugu saatagi, aga ma usaldasin kõhutunnet ja lõikasin selle ise kuidagi lühemaks ja panin kasti,» kirjeldas särav lauljatar protsessi ja lisab, et alati tuleb usaldada kõhutunnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles