Eesti Laul sai uue näo

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016
Eesti Laul 2016 Foto: logo

Samal ajal täna kell 10:11 algava piletimüügiga, ärkab ellu ka uus Eesti Laulu logo. Sõbralik ja avatud laululind iseloomustab uuenduslikku ja mitmekülgset lauluvõistlust.

Foto: logo

«Eesmärk oli liikuda abstraktsest märgist äratuntavama kujundi suunas, samas säilitades algupärase Eesti Laulu logo vormiloogikat ning proportsioone,» kirjeldas autor Jan Tomson logo arengut, mis on valminud tema Amsterdami stuudios.

«Kõik on uus novembrikuus,» rõõmustab ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja Mart Normet. «Uued laulud, uus disain, uus finaali toimumise koht ja ka piletid pole kunagi nii varakult müügile jõudnud.»

Eesti Laulu uuenemine tähendab ka seda, et kaks telestuudios toimuvat poolfinaali lähevad sel aastal eetrisse ilma publikuta. «Selleks, et hoida palju üllatusi Suurhalli jaoks, teeme erinevad visuaalsed ja tehnilised lahendused telestuudiole ja finaalile,» selgitab režissöör Ove Musting. «Finaali energia saab kindlasti olema võimas. Kes on varasemalt kohal käinud, teavad, millest ma räägin. Ainult et nüüd tuleb see emotsioon korrutada vähemalt kümnega,» kinnitab Musting.

Piletihinnad algavad 19 eurost. Kiirematele parima hinna ja asukohaga piletid.

Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja veebilehel. Pileteid hinnaga 19 eurot on võimalik soetada kuni 17. jaanuarini. 18. jaanuaril maksab vastav pilet juba 24 eurot. Huvilistele on võimalus kontserti jälgida ka restoranimiljöös vaatega lavale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles