Teele Viira: Tenfold Rabbit on lihtsalt uskumatu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu teine poolfinaal
Eesti Laulu teine poolfinaal Foto: Jelena Rudi

Üheks favoriidiks peetud Teele Viira ja lugu «City Nights» ei olnud žürii meelest sugugi mitte Eesti Laulu finaali vääriline.

Teele Viira jääb aga positiivseks. «Eks ta mingit moodi ikka riivab. Võib-olla sellepärast rohkem, et loomingu mõttes on see minu oma ja kui kellelegi ei meeldi, siis tahaks ju ikka, et meeldiks. Aga nagu näha rahvas tegi oma töö ja kokkuvõttes olen üllatunud, et nii hästi läks.»

Kuna lisaks Teele loole «City Nights» tuleb lauljataril esineda veel ka koosseisus POP Maniacs, hoiab lauljatar mõeldes esinemisjärjekorrale sõna otseses mõttes peast kinni.

«Ma ei kujuta, ette kuidas ma hakkan oma soenguid ja meike etteastete vahel järgmiseks lavaleminekuks valmis seadma. Ma väga loodan, et ajaliselt tuleb POP Maniacs’i ja minu enda lugu üks ühes ja teine teises finaali otsas... Aga kui need on järjestikku, eks siis peab leidma mingid muinasjutulised lahendused,» kommenteeris Teele talle omaselt - emotsionaalselt ja žestikuleerides.

Teele sõnul kavatseb ta kindlasti koos tüdrukutega proovi teha ja pakkuda finaalkontserdiks ka midagi uut. «See uus on kas kostüümilahenduses, liikumises - igav oleks ju mitu korda järjest sama esitust vaadata. Muuta tuleks kasvõi mõnd pisidetaili ja see annab kohe esinemisele uue näo.»

Enda esinemist vaatab Teele väga kriitilise pilguga.

«Eks läbirääkimisi tuleb veel pidada kaamerameestega. Kohti, mida muuta, on küll. Üldises mõttes on «City nights» selline möllulugu - selle lahtiseletamiseks ei ole oluline koreograafia vaid et oleks lavaline power.

Konkurentidest peab Teele kaht esitust väga ohtlikeks.

«Populaarsuse mõttes võib-olla Lennat, aga kõige rohkem pean enda südamehääle ja maitse järgi tugevaks vastaseks Tenfold Rabbitit. See on lihtsalt nii uskumatu punt!» kilkas Teele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles