Teele Viira: tunnen, et publik saab aru, mida ma laval teen

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu finaal: hetked green-room'ist
Eesti Laulu finaal: hetked green-room'ist Foto: Jelena Rudi

Tänasel Eesti Laulu konkursil on üks finalist kaasategev kahes koosseisus - Teele Viira. Esmaspäeval, mil loositi finaalkontserdi esinemisjärjekorda, hoidis Teele sõrmi risti, et tema kaks esitust teineteisest võimalikult kaugel oleks.

Esimene etteaste on selja taga ning erinevalt kõigist teistest artistidest, kes pärast esinemist green room’i maha rahunema suubusid, hakkas Teele kiirustades end järgmiseks etteasteks valmis seadma.

«Ma tunnen end väga hästi. Mul on tavaliselt kõik see pabin ja närvitsemine, mille ma läbi elan lavale saabudes ära  kadunud. Ma tunnen end tõesti ülihästi. Mul on selline tunne, et publik võtab vastu mu energiat ja saab aru, mida ma seal teen. Vähemalt enamik publikust. Ma tunnen, et saan midagi tagasi,» kirjeldas Teele teda valdavaid emotsioone.

Kahes esinemise vahepeal oli Teele grimmi, soengu ja kostüümiga POP Maniacsi esituseks valmis saanud. «No jah. Läks edukalt - siin ma olen - teised riided seljas ja soeng peas!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles