Tõehetk selgub täna! Kas Ott pääseb Eurovisiooni finaali?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Laulupealinna" melu lava ees ja lava taga - eelviimane saade.
Ott Lepland
"Laulupealinna" melu lava ees ja lava taga - eelviimane saade. Ott Lepland Foto: Viktor Burkivski

Täna, 24. mail kell 22.00 alagab Bakuus Eurovisiooni lauluvõistluse teine poolfinaal, kus astub üles ka Ott Lepland looga «Kuula».

Kas Ott pääseb edasi või peab noruspäi koju naasma? Mida sina arvad?

Eesti eurolaulik Ott Lepland peab täna astuma esmakordselt Bakuus publiku ette ja 26. mail toimub finaalkontsert, kuid biorütmiarvutused leheküljelt www.facade.com/biorhythm näitavad, et nii emotsionaalne, kui ka füüsiline tipp on Otil enne tänast ja laupäevast kuupäeva, sest alates 24. maist hakkavad näitajad kiiresti langema.

Horoskoobiportaali http://www.cafeastrology.com kohaselt on maikuu Sõnnide jaoks ideaalne, sest just siis on aeg särada. Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel esindav Ott Lepland on sündinud 17. mail ehk ta on sündinud Sõnni tähtkujus.

Portaali Love Calculator andmetel on aga Ott Leplandi ja Eurovisiooni sobivus lausa 79 protsenti!

«Doktor Love arvab, et Oti ja Eurovisiooni suhtel on väga hea võimalus eduks, kuid see ei tähenda, et suhte kallal ei tuleks tööd teha. Iga suhe vajab koos veedetud aega ja rääkimist,» õpetab portaal.

Hea klapp on ka Otil ja tema taustalauljannal Marvi Vallastel, kellele Love Calculator pakub sobivuseks 65 protsenti.

Kui Ott Lepland saab täna, vaatamata kõigile neile posijate ennustustele, siiski poolfinaalist edasi, on eurofännide hinnangul kõige olulisemaks lõpuks ikkagi loosiõnn finaalis.

Nimelt suunduvad 10 finaali jõudnud poolfinalisti pressikonverentsile, kus nad vastavad üldiselt kahele küsimusele: ühele poolfinalisti enda riigi meedia poolt esitatud küsimusele ja ühele küsimusele mujalt.

Seejärel peab finaali jõudnud aga kausist tõmbama ümbriku, milles on paberileht numbriga. See number ütleb, mitmendana finaalis esinetakse.

Eurovisiooni fännide ja meedia reaktsioonide järgi on head numbrid need kõige viimased!

Mida sina arvad? Kas me näeme Suurt- ja Väikest-Otti 26. mail toimuval Euerovisiooni finaalvõistlusel?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles