Ott Lepland: tänu tehtud muudatustele me nii kõrgele jõudsimegi

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland Tallinna Lennujaamas
Ott Lepland Tallinna Lennujaamas Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Täna kodumaale naasnud, nüüdseks eurolauliku staatuse pälvinud Ott Lepland ütles intervjuus Elu24-le, et Eestis tagasi olla on ütlemata hea.

Mida tõi aga Otile Eurovisioonil osalemine?

«Eurovisioonilt õnnestus saada päris palju kontakte. Siin on lähima aja jooksul kindlasti plaanis niisugune kerge rahvusvahelise hõnguga projekt,» rääkis laulja.

Kõige potentsiaalsema lavakoostööpartneri kohta ei mõistnud Ott praegu veel midagi öelda. «Väga raske öelda, eks aeg näitab.»

Tähistada kavatseb Ott Eurovisioonilt saadud tublit tulemust kindlasti. «Võtan viina kõvasti!» viskas eurolaulik esiti nalja. «Ei, tegelikult... lähen koju, puhkan natuke. Õhtul on meil oma seltskonnaga plaanis selline väike tähistamine.»

Ees seisab paar päeva puhkust ning seejärel võib Otti jällegi esinemas näha.

Oti sõnul oli loole «Kuula» tehtud uuenduskuur pigem hea mõte. «Eurovisioon on ikkagi see koht, kus tuleb näidata, milleks sa võimeline oled. Teised artistid kütsid nii nagu torust tuli. Mõtlesin, et ma ei saa ju kehvem olla,» märkis Lepland.

«Tänu tehtud muudatustele me nii kõrgele jõudsimegi,» arvab Ott.

Esinemisest mäletab Ott vaid seda, et tundis end üllatavalt rahulikult. «Eesti Laulu ajal olin palju rohkem pinges,» mäletab ta.

Lavalemineku eel maandab Ott end salanippidega, mida ta ei soostunud avaldama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles